Sausainiai
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 120min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Pusę riešutų sumalkite, kitą pusę - stambiai sukapokite. Sviestą supjaustykite kubeliais. Iš miltų, sviesto, maltų riešutų, kepimo miltelių, 150 g cukraus, medaus ir trynių išminkykite tešlą. Suvyniokite ją į maistinę plėvelę ir įdėkite į šaldytuvą 1 val.

Įkaitinkite keptuvę iki 180 laipsnių. Skaldytus riešutus sumaišykite su 25 g cukraus. Tešlą iškočiokite į 1 cm storio lakštą ir formele arba taurele išpjaukite apvalius sausainius. Apvoliokite juos skaldytuose riešutuose ir kepkite orkaitėje, kepimo popieriumi išklotoje skardoje 15 min.

Tinka: Vaikams
Šventiniam stalui: Kalėdinis stalas
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Geriausia valgyti: Kitą dieną
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai