© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
3.2500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Žemės riešutus nuplaukite, nusausinkite ir apkepinkite keptuvėje be riebalų. Susmulkinkite iki grūdelių.

Kambario temperatūros sviestą iki baltumo ištrinkite su cukrumi ir sudėkite visus likusius produktus. Tešlą išminkykite, kad būtų vientisa ir neliptų prie rankų.

Iš tešlos suformuokite rutuliukus ir dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos, paskui juos suspauskite šakute, kad pasidarytų plokšti blyneliai.

Kepkite 170 laipsnių orkaitėje, kol gražiai pagels. Atsargiai išimkite ir leiskite atvėsti. Tik iškepę sausainukai bus minkšti, o atvėsę – kieti.

Šventiniam stalui: Kalėdinis stalas , Vakarėlis , Velykų stalas
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai