© sezoninevirtuve.lt
Pagaminamas per: 15min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Ridikėlius nuploviau, trečdalį jų smulkiai sutarkavau, o likusius supjausčiau.

Krapus smulkiai supjausčiau.

Minkštą sviestą išsukau su tarkuotais ridikėliais ir pjaustytais krapais, gardinau druska bei maltais pipirais.

Nupjoviau duonos riekės plutą ir ją supjausčiau taip, kad gautųsi keturi vienodi kvadratai.

Kiekvieną jų iš abiejų pusių plonai aptepiau ridikėlių sviestu. Iš duonos kvadratų „stačiau“ keturių aukštų sumuštinius, tarp kurių sluoksnių dar įdėjau pjaustytų ridikėlių.

Iš vienos sumuštinių duonos riekės gausis vienas keturių aukštų sumuštinis.

Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai