Ridikėlių salotos su apelsinais
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 70min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Supjaustykite apelsiną skiltelėmis, išimkite sėklas, pašalinkite baltąjį sluoksnį. Sudėkite į indą, apšlakstykite medumi, cinamonu, uždenkite ir palikite valandai kambario temperatūroje.

Lėkštėje išdėliokite suplėšytus salotų lapus, ridikėlius, svogūnus, apšlakstykite aliejumi, pabarstykite druska, pipirais, viską pamaišykite. Prieš tiekiant uždėkite apelsinų skilteles, užpilkite susidariusiomis sultimis. Apibarstykite pakepintais graikiniais riešutais.

Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai