Receptas iš PROVANSO: įdaryta vištienos filė

Įdaryta vištienos filė
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
4.0000 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Vištienos filė horizontaliai giliai įpjaukite (beveik perpjaukite per pusę).

Vidų ištrinkite prieskoninėmis žolelėmis. Įdėkite plonai atpjauto kumpio ir sutrupinto sūrio su mėlynuoju pelėsiu.

Vištienos filė „užsekite“ mediniu smeigtuku.

Viršų iš abiejų pusių apiberkite druska, pipirais.

Paruoštus filė gabaliukus dėkite į kepimo popieriumi ištiestą skardą.

Kepkite 20 minučių iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Kol vištiena kepa, sutarkuokite sūrį, nulupkite pomidorams žieveles ir labai smulkiai supjaustykite. Sumaišykite sūrį su pomidorais.

Ištraukite filė gabaliukus, ant kiekvieno gana gausiai uždėkite paruoštos sūrio ir pomidorų masės.

Kepkite dar 20 minučių iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Patiekite su šviežiomis daržovėmis.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

4 vnt. Vištienos filė
50 g Rūkytas kumpis
100 g Sūris su mėlynuoju pelėsiu
1 šaukštas Provanso žolelės
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
100 g Ementalio sūris
3 vnt. Pomidorai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :