© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Obuolius nuplaukite, nusausinkite. Sudėkite į puodą.

Pasigaminkite sūrymą. Miltus sumaišykite su druska, užvirinkite 1 l vandens, išmaišykite. Garstyčias užpilkite šaukšteliu verdančio vandens, išmaišykite iki košelės konsistencijos, sudėkite į vandenį su miltais, vėl gerai išmaišykite.

Atvėsintu sūrymu užpilkite obuolius. Puodą apriškite rankšluosčių, ant viršaus uždėkite lentą, prislėkite sunkiu daiktu. Laikykite vėsioje vietoje. Obuolius galima valgyti po mėnesio.

Tinka: Vegetarams
Paruošimo būdas: Rauginti
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai