© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per: 70min
Įvertinimas:
1.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Svogūnai supjaustomi smulkiais kubeliais ir kepami puode iki gelsvos spalvos. Tada sudedamos perlinės kruopos, viskas permaišoma, dedama druska bei pipirai ir pilamas vanduo. Vedama apie 30 min, kol kruopos suminkštėja, gardinama maskarponės sūriu.

Vištienos širdelės apdorojamos, perpjaunamos pusiau ir pamerkiamos į pieną. Po 15 min ištraukiamos, nusausinamos ir apkepamos.

Prieskoninės daržovės labai smulkiai sukapojamos ir apkepamos. Apkepus pilamas vynas ir troškinama, kol nugaruoja apie 30% vyno.

Paruošimo būdas: Troškinti Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
skonis
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai