© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 50min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Miltus sumaišome su cukrumi ir prieskoniais patogiame inde. Sutriname rankomis su supjaustytu gabaliukais sviestu iki birios masės.

Padaliname į tris dalis. Jei darome su obuoliais, juos sutarkuojame ir pagardiname prieskoniais, o jei su bananais, iš jų darome vientisą masę. Naudojant uogienę prieskoniai nereikalingi.

Pasirenkam mėgstamiausius riešutus ir sutriname blenderiu. Kad lengviau būtų sutrinti galima naudoti šiek tiek sviesto. Jei tingime, tiesiog naudojame mėgstamiausią riešutų sviestą.

Į kepimo formą įdedame pirmą sluoksnį tešlos, šiek tiek jį prispaudžiame pirštais, paskui vaisių sluoksnis, antrą tešlos sluoksnį tiesiog beriame ant vaisių, paskui riešutų sluoksnis ir viršuje trečias tešlos sluoksnis.

Kepame 180 laipsnių orkaitėje 40 minučių. Rekomenduoju valgyti kai atvės. Skanaus :)

Siūlykite ir Jūs receptus Pyragų dienai!

Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai