© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 80min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Susmulkinkite svogūną.

Nuplaukite, nuskuskite morkas, nuskuskite bulves, supjaustykite kubeliais.

Įkaitinkite aliejų, suberkite svogūno gabalėlius, česnako gabalėlius, pakepkite, sudėkite faršą, išmaišykite, kepkite, kol mėsa nebebus rausvos spalvos. Tada įpilkite 1 stiklinę vandens, įdėkite sultinio kubelį, suberkite čiobrelius ir karį. Uždenkite keptuvę dangčiu ir patroškinkite 10 min. Tada suberkite bulvių, morkų kubelius, įberkite druskos ir troškinkite, kol suminkštės daržovės.

Ištirpinkite 2 šaukštus miltų pusėje stiklinės vandens. Supilkite šį skystį į keptuvę su mėsa, išmaišykite, nukaiskite keptuvę ir palikite pravėsti.

Pasigaminkite tešlą. Kiaušinį įmuškite į puodelį ir pasidėkite. Ištepkite sviestu kepimo skardą.

500 g miltų suberkite į dubenį, įberkite 1 šaukštelį kepimo miltelių, žiupsnelį druskos, išmaišykite. Tada įmaišykite sviestą. Tešlą turi būti gumuliukų konsistencijos.

Palaipsniui pilkite vandenį, maišykite, kol užminkysite tešlą.

Tešlą palikite 5 min. Įkaitinkite orkaitę iki 170 laipsnių. Paskui ant miltais pabarstyto stalo iškočiokite tešlą į lakštą. Iš lakštų su apverstu dubenėliu išpjaukite apskritimus. Ant jų dėkite mėsos įdaro, kraštus užsukite.

Išplakite kiaušinį, juo patepkite pyragėlius. Sudėkite pyragėlius į sviestu pateptą kepimo skardą.

Kepkite orkaitėje 35 min. Pyragėliai turi būti paskrudę.

Tinka: Iškylai
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs , Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai