Pyragėliai su grybais

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
90min
Recepto kilmė:
Lietuvos virtuvė
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Džiovintus baravykus pamerkite ir paskui išvirkite. Nusunkite ir sumalkite.

Svogūnus smulkiai supjaustykite ir pakepinkite aliejuje kartu su baravykais. Pagardinkite druska ir pipirais.

Tešlai sviestą sutarkuokite ir sumaišykite su varške. Suberkite miltus, druską ir užminkykite tešlą.

Tešlą iškočiokite, stikline išspauskite apskritimus, dėkite po šaukštą įdaro, užlankstykite kraštelius. Galite daryti ir kitokios formos. Kepkite orkaitėje, kol gražiai apskrus.

Įdarui galite naudoti pievagrybius arba kitokius marinuotus ar šaldytus grybus.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Tešlai:
200 g Sviestas
200 g Varškė
2 stiklinė Miltai
žiupsnelis Druska
Įdarui:
1 stiklinė Džiovinti baravykai
3 vnt. Svogūnai
pagal skonį Prieskoniai
pagal skonį Druska
2 šaukštas Aliejus kepimui
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Sudėtingumas :