© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 90min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Džiovintus baravykus pamerkite ir paskui išvirkite. Nusunkite ir sumalkite.

Svogūnus smulkiai supjaustykite ir pakepinkite aliejuje kartu su baravykais. Pagardinkite druska ir pipirais.

Tešlai sviestą sutarkuokite ir sumaišykite su varške. Suberkite miltus, druską ir užminkykite tešlą.

Tešlą iškočiokite, stikline išspauskite apskritimus, dėkite po šaukštą įdaro, užlankstykite kraštelius. Galite daryti ir kitokios formos. Kepkite orkaitėje, kol gražiai apskrus.

Įdarui galite naudoti pievagrybius arba kitokius marinuotus ar šaldytus grybus.

Šventiniam stalui: Kalėdinis stalas , Kūčių stalas
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai