© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 90min
Įvertinimas:
3.0000 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Miltus persijokite, išberkite ant kočiojimo lentelės, įberkite žiupsnelį druskos, sudėkite sviestą ir kapokite peiliu, kol gausite trupinėlius. Užminkykite tešlą ir padėkite valandai šaltai.

Svogūnus supjaustykite kubeliais. Pievagrybius nuplaukite ir supjaustykite griežinėliais. Aliejuje 3 minutes pakepinkite pievagrybius, paskui išimkite.

Į keptuvę įpilkite dar kelis šaukštus aliejaus ir suberkite svogūnus, pakepinkite, tada suberkite čiobrelius, sudėkite grietinę ir supilkite cheresą. Maišydami kaitinkite, kol gausite tirštą padažą. Suberkite pievagrybius ir išmaišykite.

Iškočiokite 3 mm storio tešlos lakštą ir stikline išpjaukite apskritimus.

Ant tešlos skridinėlių dėkite po šaukštą įdaro, perlenkite pusiau, o kraštelius užspauskite šakute. Aptepkite plaktu kiaušiniu ir kepkite skardoje ant vidutinio orkaitės įtvaro.

Tinka: Vegetarams
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai