Pyragėliai su feta ir špinatais

Puikus pasirinkimas iškylai.
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Tešlą atšildom. Špinatus susmulkinam ir sumetam pusei minutės į verdantį vandenį, išgriebiam ir paliekam ataušt.

Įkaitinam orkaitę iki 170 laipsnių. Fetą sutrupinam, sumaišom su špinatais, pagardinam pipirais bei muskatu.

Stalą pabarstom miltais, dedam tešlos lapelį ir kočiojam jį į ilgį tiek, kad galėtumėm padalinti į tris kvadratėlius.

Į kiekvieno kvadratėlio centrą dedam šaukštą įdaro, kraštus vos vos patepam drungnu vandeniu, kad geriau suliptų, ir perlenkiam įstrižai pusiau ir kruopščiai užspaudžiame kraštus.

Dedam į skardą ir kepam 15-20 minučių, kol gražiai apskrunda. Valgom karštus arba šaltus.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 pakelis Šaldyta sluoksniuota bemielė tešla
300 g Špinatai
200 g Fetos sūris
žiupsnelis Muskato riešutas
pagal skonį Juodieji malti pipirai
1 šaukštas Miltai
Porcijos: 6
Sudėtingumas :