Pyragėliai su daržovių įdaru

 (4)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
35min
Įvertinimas:
3.2500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Iš šaldiklio išimkite tešlą. Kol ji šils, paruoškite įdarą.

Iš anksto įkaitinkite orkaitę iki 180 C. Lengvai ištepkite aliejumi kepamąją skardą.

Morkas sutarkuokite burokine trintuve, cukinijas, porus, svogūną ir saliero stiebą susmulkinkite ir pakepinkite įkaitintame aliejuje. Baigiant kepinti suberkite druską, pipirus bei raudonėlius.

Orkaitę įkaitinkite iki 180 C.

Sūrį sutarkuokite.

Atšilusią tešlą aštriu peiliu supjaustykite į 16 stačiakampių ( maždaug 8x10 cm dydžio). Daržovių įdarą ir sūrį lygiomis dalimis išdėliokite ant 8 stačiakampių. Įdarą dėkite į kiekvieno stačiakampio vidurį. Kraštus aptepkite plaktu kiaušiniu, uždenkite kitu stačiakampiu ir gražiai sulipinkite.

Sulipdytus pyragėlius keliose vietose įpjaukite, kad kepant išeitų garas.

Pyragėlius dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepkite, kol gražiai pagels (15-20 minučių). Patiekite karštus arba kambario temperatūros.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

250 g Morkos
300 g Cukinijos
1 vnt. Porai
1 vnt. Svogūnai
1 vnt. Salierų stiebai
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
1 šaukštelis Raudonėliai
2 šaukštas Alyvų aliejus
400 g Šaldyta sluoksniuota tešla
125 g Ementalio sūris
1 vnt. Kiaušiniai
Porcijos: 7
Sudėtingumas :