Pyragas „Uoga“

 (3)
Autorius: Raimonda Stankaitytė
© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kiaušinius gerai išplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi (kad masės gerokai padaugėtų, tarkim, pasidarytų dvigubai). Įmaišyti nutarkuotą citrinos ar apelsino žievelę. Įsijoti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Viską gerai išmaišyti.

Kepimo formą ištepti riebalais ar iškloti kepimo popieriumi. Berti dalį uogų, suversti ir gražiai, tolygiai paskirstyti tešlą. Ant viršaus dar užbarstyti uogų. Kepti 180° C temperatūros orkaitėje 30-40 min. Atvėsus užbarstyti cukraus pudros. Labai purus, gardus pyragas.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

3 vnt. Kiaušiniai
1 stiklinė Cukrus
1 šaukštelis Vanilinis cukrus
2 šaukštas Tarkuota citrinos žievelė
1 stiklinė Miltai
1 šaukštelis Kepimo milteliai
400 g Uogos
1 šaukštelis Cukraus pudra užbarstymui
Porcijos: 10
Kaina: 10lt
Sudėtingumas :