Pyragas „Tosca“

 (1)
Pyragas „Tosca“
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Ištirpinti sviestą (arba margariną) ir palikti aušti.

Išplakti kiaušinius su cukrumi.

Įmaišyti su kepimo milteliais sumaišytus miltus.

Sudėti margariną ir supilti pieną.

Švelniai išmaišyti ir išpilti į 26 cm skersmens išardomą formą.

Kepti 200 laipsnių orkaitėje apie 20 minučių.

Kepant paruošti glaistą.

Jam atseikėti sudedamąsias glaisto dalis į puodą ir kaitinti nuolat maišant, kol sutirštės (kelias minutes).

Užpilti glaistą ant pyrago.

Kepti dar 10–15 minučių.

Žurnalas
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

100 g Sviestas
2 vnt. Kiaušiniai
3/4 stiklinė Cukrus
3 šaukštas Pienas
1,5 stiklinė Miltai
1 šaukštelis Kepimo milteliai
Glaistui
100 g Sviestas
0,5 stiklinė Cukrus
2 šaukštas Miltai
2 šaukštas Pienas
50 g Kokoso drožlės
100 g Migdolų drožlės
Porcijos: 8
Sudėtingumas :