Pyragas „Tosca“
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per: 50min
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Ištirpinti sviestą (arba margariną) ir palikti aušti.

Išplakti kiaušinius su cukrumi.

Įmaišyti su kepimo milteliais sumaišytus miltus.

Sudėti margariną ir supilti pieną.

Švelniai išmaišyti ir išpilti į 26 cm skersmens išardomą formą.

Kepti 200 laipsnių orkaitėje apie 20 minučių.

Kepant paruošti glaistą.

Jam atseikėti sudedamąsias glaisto dalis į puodą ir kaitinti nuolat maišant, kol sutirštės (kelias minutes).

Užpilti glaistą ant pyrago.

Kepti dar 10–15 minučių.

Tinka: Vaikams
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai