© Vida Press
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
3.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Miltus persijokite, supilkite į kauburėlį, centre padarykite įdubimą, į jį suberkite cukrų, druską, sodą ir išmaišykite.

Supilkite aliejų, 6 šaukštus labai šalto vandens ir užmaišykite tešlą. Susukite tešlą į maistinę plėvelę ir pusvalandžiui įdėkite į šaldytuvą.

Uogas atšildykite. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Tešlą iškočiokite į du lakštus. Vieną lakštą įklokite į aliejumi pateptą kepimo formą, padarykite kraštelius.

Vyšnias sumaišykite su cukrumi ir krakmolu, sudėkite ant tešlos pagrindo. Ant viršaus uždėkite antrą tešlos lakštą, karštus užsukite. Viduryje pradurkite skylutę, kad pro ją galėtų išeiti garai.

Kepkite 30 – 35 min.

Tinka: Iškylai
Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai