© Organizatorių archyvas
Pagaminamas per: 70min
Įvertinimas:
1.8571 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Supilkite kekso mišinį į dubenį. Įpilkite vandens, aliejaus ir sudėkite tarkuotą moliūgą.

Išmaišykite tešlą iki vienalytės masės ir supilkite į kepimo popieriumi išklotą formą.

Pertrinkite varškę su cukrumi, grietine, kiaušiniu ir krakmolu, palikite pastovėti 10 minučių ir sudėkite į kepimo formą ant paruošto pagrindo.

Kepkite apie 40-50 min. 180-200 o C temperatūros orkaitėje kol paviršius gražiai paruduos, o vidus nebus skystas (tikrinti mediniu pagaliuku).

Iškepusį ir atvėsusį pyragą pabarstyti cukraus pudra.

Šventiniam stalui: Helovynas , Šventiniai pietūs , Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai