© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
3.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Įdarui faršą pakepiname, sudedame smulkintus svogūną, česnaką, porus ir grybus. Sūdome, pabarstome pipirais, prieskoninėmis žolelėmis. Viską pakepiname, ataušiname.

Tešlai- majonezą, grietinę, kiaušinius sumaišome. Sudedame kepimo miltelius, išsijotus miltus. Viską gerai išmaišome.

Į pyrago formą, suteptą aliejumi ir pabarstytą džiūvėsėliais, pilame 2/3 tešlos. Tada tolygiai paskirstome įdarą ir užpilame likusia tešla. Kepame įkaitintoje iki 190 laipsnių orkaitėje apie 40 minučių.

Pyragas skanus ir šiltas, ir šaltas. Tinka prie arbatos ar sultinio puodelio, labai skanus gamtoje grybaujant ar iškylaujant.

Tinka: Iškylai
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs , Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai