© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 70min
Įvertinimas:
3.0000 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Vidutinio didumo skardą patepkite riebalais, įklokite lakštą sluoksniuotos tešlos, gan gausiai patepkite jį sviestu ir užklokite dar vienu tešlos lakštu.

Iš sutrinto fetos sūrio, smulkiai sutarkuoto kietojo sūrio, pieno, išplaktų kiaušinių ir smulkiai sukapotų petražolių paruoškite įdarą, įberkite druskos ir pipirų.

Įdarą vienodu sluoksniu sudėkite ant tešlos, užklokite nauju tešlos lakštu ir jį gausiai patepkite sviestu. Kepkite 180 °C temperatūros orkaitėje 45–55 min.

Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai