© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Sumaišykite sutrupintus vaflius, smulkintus pekano riešutus ir sviestą. Šią masę sudėkite į išardomą kepimo formą.

Dideliame dubenyje sumaišykite minkštą sūrį, glajų, likerį ir vanilės ekstraktą iki vientisos masės. Įmaišykite plaktą grietinėlę. Mišinį įdėkite į šaldytuvą.

Puode sumaišykite cukrų ir kukurūzų miltus, įpilkite vandens ir įberkite 1,5 stiklinės aviečių. Kai užvirs, 2 min. pakaitinkite maišydami. Supilkite į dubenį, atvėsinkite ir įdėkite šaldytuvą.

Uždėkite viršutinį sluoksnį ant pagrindo, papuoškite likusiomis uogomis.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai