Purūs vištienos kotletukai, traškia plutele
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
2.7500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Vištienos faršą sumaišykite su natūraliu jogurtu kiaušiniais, prieskoniais ir miltais.

Viską sutrinkite elektriniu maisto trintuvu, kad gautųsi vientisa tyrė.

Uždenkite maistine plėvele ir pastatykite į šaldytuvą porai valandų (bus lengviau formuoti kotletukus).

Suformuokite nedidelius kotletukus.

Apvoliokite plaktame kiaušinyje, manų kruopose, vėl plaktame kiaušinyje ir vėl manų kruopose.

Kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių (aliejaus nepagailėkite, jo turėtų būti daug).

Iškeptus kotletukus dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų nereikalingi riebalai.

Patiekite su šviežiomis daržovėmis.

Tinka: Vaikams
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs , Velykų stalas
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai