Purūs varškėtukai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 50min
Įvertinimas:
4.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Atskirkite kiaušinių trynius ir baltymus.

Baltymus išplakite su žiupsneliu druskos iki standžių putų. Trynius išsukite su cukrumi ir vanilės ekstraktu.

Į išsuktus trynius įpilkite pieno, išplakite ir sudėkite varškę. Elektriniu trintuvu sutrinkite iki tyrės.

Įberkite kepimo miltelių ir išmaišykite. Įberkite miltų ir išmaišykite.

Sudėkite kiaušinio baltymą ir išmaišykite.

Suberkite razinas ir išmaišykite.

Kepkite sviesto ir aliejaus mišinyje, kol iš abiejų pusių gražiai apskrus.

Šventiniam stalui: Užgavėnės
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai