Purūs blyneliai su varške

 (5)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
20min
Įvertinimas:
3.6250 8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir cukrumi. Sviestą išlydyti, sumaišyti su kiaušinio plakiniu, pienu ir vanilės ekstraktu. Abi mases sumaišyti.

Paskui sudėti varškę ir gerai išmaišyti. Blynus kepti ant silpnos ugnies iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Galima patiekti su mėgstama uogiene.

Savaitraštis „Prie kavos“
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

300 g Miltai
100 g Varškė riebi
1 šaukštelis Kepimo milteliai
30 g Rudasis cukrus
20 g Sviestas
1 vnt. Kiaušiniai
360 ml Pienas
šlakelis Vanilės ekstraktas
Aliejus kepimui
Porcijos: 4
Sudėtingumas :