Pupelių sriuba su veršiena ir dešrelėmis
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

1. Nulupkite pomidorų odelę ir supjaustykite stambiais kubeliais.

2. Svogūnus ir morkas supjaustykite šiaudeliais, mėsą ir dešreles - vidutinio dydžio gabaliukais.

3. Didelėje keptuvėje storu dugnu ant didelės ugnies apkepkite dešreles 1-2 minutes. Vėliau jas iš keptuvės išimkite.

4. Įpilkite augalinio aliejaus ir 5 minutes apkepinkite svogūnus bei morkas.

5. Suberkite pomidorus ir supilkite pomidorų pastą, sumažinkite liepsną ir užvirinę patroškinkite 3 minutes.

6. Atskiroje keptuvėje, nedideliame kiekyje aliejaus apkepkite mėsą 3-5 minutes. Mėsą perdėkite prie daržovių.

7. Suberkite pupeles su padažu, supilkite sultinį. Viską išmaišykite ir troškinkite 10 minučių.

8. Sumažinę liepsną, sudėkite dešreles, įberkite druskos ir pipirų. Pakaitinkite 5 minutes.

9. Patiekite su šviežiais žalumynais.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai