© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
3.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Gaminimas:

Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Pašaukite į orkaitę paprikas, kepkite 15 – 20 min., kol odelė ims blizgėti ir paskrus. Tada išimkite paprikas į lėkštę ir palikite 20 min. atvėsti.

Nulupkite nuo paprikų odelę, išimkite sėklas ir supjaustykite paprikas plonomis ilgomis juostelėmis.

Pupeles nukoškite, perplaukite vandeniu.

Nuskabykite petražolių ir mėtų lapelius, susmulkinkite, taip pat susmulkinkite česnakus.

Sudėkite į dubenį pupeles, paprikas, žalumynus ir kaparėlius.

Nedidelėje lėkštėje sumaišykite citrinos sultis, druską, šviežiai sumaltus juoduosius pipirus, česnakus ir alyvuogių aliejų. Užpilkite užpilą ant mišrainės, išmaišykite ir palikite 10 min. pastovėti.

Šventiniam stalui: Kūčių stalas , Velykų stalas
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai