Pūkučiai iš vaikystės

Autorius: Agnė
Šis patiekalas, manau, daug kam primena vaikystę...
© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Recepto kilmė:
Lietuvos virtuvė
Įvertinimas:
4.4706 17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Į kiaulienos faršą įmušti kiaušinį, įdėti manų kruopų, smulkintą raudonąjį svogūną, druskos, pipirų ir viską gerai išmaišyti.

Batoną šiek tiek paskrudinti, jei labai minkštas, ir supjaustyti kubeliais. Iš kiaulienos faršo masės sukti nedidelius rutuliukus, aplipdyti juos batono kubeliais ir kepti įkaitintame aliejuje - "fritiūrinėje" (kad aliejus apsemtų).

Iškeptus "pūkučius" tiekti karštus su norimu padažu ar garnyru.

Kviečiame ir Jus dalyvauti lietuviškiausio patiekalo konkurse!

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

300 g Kiaulienos faršas
1 vnt. Kiaušiniai
50 g Manų kruopos
1 vnt. Raudonieji svogūnai
200 g Batonas
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Aliejus kepimui
Porcijos: 4
Sudėtingumas :