© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
4.4444 18
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Į kiaulienos faršą įmušti kiaušinį, įdėti manų kruopų, smulkintą raudonąjį svogūną, druskos, pipirų ir viską gerai išmaišyti.

Batoną šiek tiek paskrudinti, jei labai minkštas, ir supjaustyti kubeliais. Iš kiaulienos faršo masės sukti nedidelius rutuliukus, aplipdyti juos batono kubeliais ir kepti įkaitintame aliejuje - "fritiūrinėje" (kad aliejus apsemtų).

Iškeptus "pūkučius" tiekti karštus su norimu padažu ar garnyru.

Kviečiame ir Jus dalyvauti lietuviškiausio patiekalo konkurse!

Tinka: Iškylai
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Recepto kilmė: Lietuvos virtuvė
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai