© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kiaušinius išplakite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, supilkite pieną, puodą pastatykite ant ugnies ir maišydami kaitinkite, kol masė pradės tirštėti, bet neužvirinkite.

Į kepimo formą, pateptą sviestu, suberkite sutrupintus sausainius, nuplautas razinas ir supilkite paruoštą masę. Kepkite 170 °C temperatūros orkaitėje apie 40 min.

Atvėsusį pudingą išverskite ant sausainių trupiniais pabarstytos lėkštės, užpilkite padažu.

Padažą gaminkite taip: trynius išplakite su cukrumi ir miltais, maišydami supilkite verdantį pieną su vaniliniu cukrumi ir kaitinkite ant mažos ugnies, kol sutirštės (neužvirinkite). Atvėsinkite.

|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai

Ingredientai

200 g Sausainiai
100 g Razinos
3 stiklinė Pienas
100 g Cukrus
4 vnt. Kiaušiniai
1 šaukštelis Vanilinis cukrus
Padažui:
50 g Cukrus
2 vnt. Kiaušinių tryniai
500 ml Pienas
1 šaukštelis Miltai
1 šaukštelis Vanilinis cukrus