Prancūziškos mielinės spurgos
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
4.6667 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Šiltame vandenyje ištirpinkite cukrų, suberkite mieles ir palikite pastovėti 10 minučių.

Kitame dubenyje suplakite kiaušinius su druska, muskatu, cinamonu ir pienu.

Į kiaušinių plakinį supilkite vandenį su mielėmis. Maišant suberkite 3 puodelius miltų.

Supilkite ištirpintą sviestą ir išmaišykite.

Po truputį įmaišykite likusius miltus.

Tešlą gerai išminkykite, susukite į kamuolį, aptepkite aliejumi, įdėkite į dubenį, uždenkite švariu rankšluosčiu ir pastatykite šiltoje patalpoje porai valandų.

Tešlą išminkykite, iškočiokite iki 0,5-0,7 cm storio, ir supjaustykite nedideliais rombais ar kvadratėliais.

Virkite įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus.

Ištrauktas spurgas sudėkite ant popierinio rankšluosčio. Kai šiek tiek atvės ir nuvarvės nereikalingi riebalai, pabarstykite cukraus pudra.

Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai