Madeleines
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
3.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Kiaušinius išplakite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki baltos masės.

Kiaušinių baltymus išplakite su druska iki standžių putų.

Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir cinamonu.

Sviestą ištirpinkite.

Supilkite kiek atvėsusį sviestą į išplaktus kiaušinius ir gerai išmaišykite. Suberkite miltus ir išmaišykite. Sudėkite išplaktus baltymus ir gerai išmaišykite.

Masę pastatykite valandai į šaldytuvą.

Masę supilstykite į sviestu išteptas madeleinų formeles. Pripilkite tik iki pusės formelės.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 8-10 minučių.

Tinka: Gurmanams, Vaikams
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Recepto kilmė: Prancūzijos virtuvė
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai