PRANCŪZIŠKI migdoliniai pyragaičiai

 (1)
Šie pyragėliai paprastai kepami specialiose pailgose, negiliose formose. Jei tokių neturite, naudokite keksiukų formeles - paprasčiausiai, pripilkite trečdalį formelės.
Migdoliniai pyragėliai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
35min
Įvertinimas:
2.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Cukrų išplakite su kiaušinių baltymais (plakite apie 5 minutes).

Įmaišykite miltus, migdolų miltus.

Sviestą ištirpinkite ir supilkite į tešlą. Gerai išmaišykite.

Formeles gausiai ištepkite sviestu ir supilstykite tešlą.

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

100 g Sviestas
125 g Cukrus
4 vnt. Kiaušinių baltymai
50 g Miltai
50 g Migdolų miltai
Porcijos: 6
Sudėtingumas :