Prancūziški keksiukai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
3.5000 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Kiaušinius išplakite su cukrumi, pienu, rikota ir kambario temperatūros sviestu.

Suberkite maltus migdolus ir miltus bei kepimo miltelius.

Išmaišykite iki vientisos masės.

Sudėkite tešlą į kepimo formeles, kad užsipildytų trys ketvirtadaliai aukščio.

Ant viršaus gausiai užberkite cinamono ir rudojo cukraus.

Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 25 min. iškepusius keksiukus išimkite iš formelių, sudėkite į lėkštę.

Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai