Prancūziškas svogūnų apkepas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
2.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Svogūnus supjaustykite griežinėliais ir kepkite ant mažos ugnies svieste.

Kai gražiai pagels suberkite miltus, druską ir pipirus. Gerai išmaišykite.

Supilkite vyną, sultinį ir išmaišykite. Palaukite, kol užvirs ir sutirštės.

Pusę svogūnų mišinio supilkite į kepimo formą, užberkite džiovintų baltos duonos kubelių, vėl svogūnų ir pabarstykite tarkuotu sūriu.

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10 minučių.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai