© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
3.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Nuvalytas česnako skilteles suberti į sūdytą vandenį ir virti 1 min., nukošti. Atšildytus žirnelius 8 min. virti 500 ml pasūdyto vandens, nukošti ir elektriniu maišytuvu sutrinti į piurė, pagardinti aliejumi, citrinos sultimis, prieskoniais; pastatyti šiltai.

Šnicelius išmušti ir perpjauti pusiau ar į 3 dalis, apibarstyti druska, pipirais, apvolioti miltuose, pamirkyti išplaktame kiaušinyje, apvolioti tarkuotame sūryje ir iškepti įkaitintuose riebaluose: 2 šaukštuose aliejaus ir 25 g sviesto.

Likusiuose riebaluose apskrudinti česnakus, juos pagardinti cukrumi ir kepti maišant, iki jis išsilydys. Šnicelius patiekti su žirnelių piurė ir karamelizuotais česnakais.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai