Prancūziškas šnicelis su sūrio plutele

 (6)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
3.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Nuvalytas česnako skilteles suberti į sūdytą vandenį ir virti 1 min., nukošti. Atšildytus žirnelius 8 min. virti 500 ml pasūdyto vandens, nukošti ir elektriniu maišytuvu sutrinti į piurė, pagardinti aliejumi, citrinos sultimis, prieskoniais; pastatyti šiltai.

Šnicelius išmušti ir perpjauti pusiau ar į 3 dalis, apibarstyti druska, pipirais, apvolioti miltuose, pamirkyti išplaktame kiaušinyje, apvolioti tarkuotame sūryje ir iškepti įkaitintuose riebaluose: 2 šaukštuose aliejaus ir 25 g sviesto.

Likusiuose riebaluose apskrudinti česnakus, juos pagardinti cukrumi ir kepti maišant, iki jis išsilydys. Šnicelius patiekti su žirnelių piurė ir karamelizuotais česnakais.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

560 g Jautienos nugarinė
12 skiltelė Česnakai
3 vnt. Kiaušiniai
3 šaukštas Aliejus
40 g Sviestas
75 g Fermentinis sūris
1 šaukštas Cukrus
pagal skonį Juodieji malti pipirai
pagal skonį Druska
Žirnių piurė:
500 g Šaldyti žirneliai
2 šaukštas Aliejus
2 šaukštas Citrinų sultys
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :