Prancūziškas citrininis keksas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
3.2727 11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Citrinas nutarkuokite ir išspauskite sultis.

Minkštą sviestą išsukite su cukrumi iki purumo.

Įmuškite į sviestą kiaušinius, įberkite vanilinio cukraus ir gerai išplakite.

Supilkite citrinų sultis, suberkite žieveles. Išsukite.

Sudėkite grietinę ir gerai išsukite.

Maišant suberkite miltus ir kepimo miltelius. Išmaišykite.

Tešlą supilkite į sviestu gerai išteptą kepimo formą ir dėkite kepti į iki 190 laipsnių įkaitintą orkaitę.

Kepkite apie 40-50 minučių.

Apiberkite kekso viršų cukraus pudra.

Tinka: Gurmanams
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai