Prancūziškas bulvių ir svogūnų apkepas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 70min
Įvertinimas:
2.8571 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Bulves nulupkite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Apiberkite druska, pipirais ir Provanso žolelėmis. Išmaišykite.

Svogūnus nulupkite ir supjaustykite plonais griežinėliais.

Kumpį gana smulkiai supjaustykite.

Suplakite kiaušinius, grietinėlę ir smulkiai tarkuotą kietąjį sūrį.

Sviestu išteptame kepimo inde sluoksniuokite bulvių griežinėlius ir svogūnų. Vis pabarstykite pjaustyto kumpio.

Ant viršaus užpilkite grietinėlės ir sūrio masę.

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai