© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 20min
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Jautienos išpjovą supjaustykite 5 mm storio riekelėmis ir apvoliokite stambiai sugrūstuose pipiruose.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir kepkite po 1,5 - 2 minutes iš kiekvienos pusės. Iškepusią mėsytę sudėkite į pašildytą dubenį, o tuo tarpu paruoškite padažą.

Į mažą keptuvytę supilkite brendį, sudėkite sviestą ir pakaitinkite, nuolat maišydami.

Mėsą patiekite užpylę šiuo padažu su šviežiomis daržovėmis.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai