© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 170 laipsnių.

Vištieną įtrinkite rozmarinu, puse šaukštelio druskos ir juodaisiais pipirais.

Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite vištieną ir kepkite po 3 minutes iš visų pusių, kol gražiai apskrus.

Iškepusią vištieną išimkite iš keptuvės, sudėkite į dubenį, uždenkite ir pastatykite šiltai.

Į keptuvę, kur kepė vištiena, suberkite riekelėmis supjaustytą portugališką dešrelę - chourice ir kepkite, kol lengvai apskrus.

Ten pat sudėkite susmulkintus svogūnus ir paprikas; kepkite apie 7 minutes, pastoviai maišydami.

Galiausiai suberkite ryžius, pomidorus, džiovintos saldžiosios paprikos miltelius, šafraną ir česnaką; kepkite 1 minutę nuolat maišant.

Į troškinį sudėkite vištieną, supilkite sultinį ir 1/4 arbatinio šaukštelio druskos. Užvirkite.

Keptuvę uždenkite ir kiškite į įkaitintą orkaitę 10 minučių.

Sudėkite krevetes, šparagus ir žirnelius, išmaišykite.

Uždenkite ir kepkite dar maždaug 5 minutes.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai