© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Supjaustytus pomidorus, laiškinius svogūnus, česnaką ir agurką sudėkite į maisto smulkintuvą ir išplakite iki vientisos masės. Keletą kartų nukoškite per sietelį, kad neliktų sėklų.

Duonos riekeles pamirkykite vandenyje ir suspauskite delne, kad nuvarvėtų vanduo.

Pomidorų masę vėl sudėkite į smulkintuvą, įmeskite duoną, supilkite pomidorų tyrę, aliejų ir actą. Išplakite. Pagardinkite druska ir pipirais, išmaišykite ir įdėkite į šaldytuvą.

Iš anksto pasiruoškite ledukų: į formeles iki pusės įpilkite alyvuogių aliejaus ir užšaldykite. Prieš patiekdami jais papuoškite sriubą.

Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai