Pomidorų sriuba su ledukais

Galite gaminti iš pernokusių, salotoms nebetinkamų pomidorų.
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Supjaustytus pomidorus, laiškinius svogūnus, česnaką ir agurką sudėkite į maisto smulkintuvą ir išplakite iki vientisos masės. Keletą kartų nukoškite per sietelį, kad neliktų sėklų.

Duonos riekeles pamirkykite vandenyje ir suspauskite delne, kad nuvarvėtų vanduo.

Pomidorų masę vėl sudėkite į smulkintuvą, įmeskite duoną, supilkite pomidorų tyrę, aliejų ir actą. Išplakite. Pagardinkite druska ir pipirais, išmaišykite ir įdėkite į šaldytuvą.

Iš anksto pasiruoškite ledukų: į formeles iki pusės įpilkite alyvuogių aliejaus ir užšaldykite. Prieš patiekdami jais papuoškite sriubą.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 kg Pomidorai
4 vnt. Svogūnų laiškai
3 skiltelė Česnakai
2 vnt. Agurkai
2 riekelě Duona
75 ml Alyvuogių aliejus
2 šaukštas Baltojo vyno actas
500 ml Pomidorų pasta
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Ledukams:
6 šaukštelis Alyvuogių aliejus
Porcijos: 6
Sudėtingumas :