Pomidorų pica – PER 30 MINUČIŲ

Pomidorų pica
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
2.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Atšildytą tešlą iškočiokite (nereikia itin plonai, tiek, kad gautųsi didelė pica, kuri telpa į skardą). Apipjaukite kraštus, kad gautųsi skritulys.

Sūrį sutarkuokite ir sumaišykite.

Pomidorus supjaustykite griežinėliais.

Ant pagrindo užbarstykite sūrio mišinį taip, kad liktų 1-1,5 cm kraštai.

Ant sūrio sudėkite pomidorus, pabarstykite žolelių mišiniu.

Dėkite kepti į iki 210 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite apie 20 minučių.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 pakelis Šaldyta sluoksniuota tešla
4 vnt. Pomidorai
100 g Mocarelos sūris
50 g Fetos sūris
50 g Parmezano sūris
0,5 šaukštelis Bazilikai
žiupsnelis Raudonėliai
žiupsnelis Čiobreliai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :