Pomidorų pica
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
2.7500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Atšildytą tešlą iškočiokite (nereikia itin plonai, tiek, kad gautųsi didelė pica, kuri telpa į skardą). Apipjaukite kraštus, kad gautųsi skritulys.

Sūrį sutarkuokite ir sumaišykite.

Pomidorus supjaustykite griežinėliais.

Ant pagrindo užbarstykite sūrio mišinį taip, kad liktų 1-1,5 cm kraštai.

Ant sūrio sudėkite pomidorus, pabarstykite žolelių mišiniu.

Dėkite kepti į iki 210 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite apie 20 minučių.

Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai