Pomidorų ir raudonųjų svogūnų salotos
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 15min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Nuplaukite daržoves. Nulupkite svogūnus ir išpjaukite pomidorų
kotelių pagrindus.

Pomidorus ir svogūnus susmulkinkite rateliais, pakaitomis sudėkite į indą.

Tarp sluoksnių pabarstykite šiek tiek druskos ir pipirų mišinio.

Daržoves užpilkite vyno acto ir medaus mišiniu, apie valandą palaikykite šaldytuve.

Patiekiant į salotas įmaišykite pjaustyto mocarelos sūrio.

Tiekite prie keptų ant grotelių dešrelių ir mėsos.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai