Pomidorų ir fetos pyragas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 70min
Įvertinimas:
3.6667 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Sumaišykite miltus su druska ir cukrumi.

Į miltus sutarkuokite šaltą sviestą ir trinkite tarp pirštų ir delnų, kol pasidarys sviestiniai trupiniai.

Supilkite vandenį, actą ir suminkykite tešlą.

Iškočiokite į didelį blyną.

Pomidorus supjaustykite griežinėliais ir sudėkite ant tešlos blyno vidurio - tegul kraštai lieka neuždengti, juos reikės užlenkti.

Pomidorus pabarstykite pipirais ir bazilikais.

Fetą sutrupinkite ir sumaišykite su išspaustu česnaku.

Fetą užbarstykite ant pomidorų. Ant viršaus užšlakstykite aliejaus.

Užlenkite tešlos kraštus ir dėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos.

Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 35-40 minučių.

Tinka: Vegetarams
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai