Pomidorų ir fetos pyragas

Pomidorų ir fetos pyragas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
70min
Įvertinimas:
3.6667 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Sumaišykite miltus su druska ir cukrumi.

Į miltus sutarkuokite šaltą sviestą ir trinkite tarp pirštų ir delnų, kol pasidarys sviestiniai trupiniai.

Supilkite vandenį, actą ir suminkykite tešlą.

Iškočiokite į didelį blyną.

Pomidorus supjaustykite griežinėliais ir sudėkite ant tešlos blyno vidurio - tegul kraštai lieka neuždengti, juos reikės užlenkti.

Pomidorus pabarstykite pipirais ir bazilikais.

Fetą sutrupinkite ir sumaišykite su išspaustu česnaku.

Fetą užbarstykite ant pomidorų. Ant viršaus užšlakstykite aliejaus.

Užlenkite tešlos kraštus ir dėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos.

Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 35-40 minučių.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Tešlai
100 g Miltai
100 g Grikių miltai
100 g Sviestas
5 šaukštas Vanduo
žiupsnelis Druska
0,5 šaukštelis Cukrus
1 šaukštelis Obuolių actas
Įdarui
5 vnt. Pomidorai
0,5 šaukštelis Bazilikai
pagal skonį Pipirai
100 g Fetos sūris
4 skiltelė Česnakai
šlakelis Alyvuogių aliejus
Porcijos: 4
Sudėtingumas :