Pomidorų ir česnakų sriuba su batonu

Prie šios sriubos itin tinka traškus česnakinis batonas. Vasarą sriubą gaminkite iš sunokusių naminių pomidorų, o žiemą – iš trintų konservuotų.
Pomidorų ir česnakų sriuba su batonu
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
5.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Susmulkinkite pomidorus, morką, svogūną, česnakų skilteles ir aitriąją papriką.

Užvirkite vandenį ir vyną, sudėkite daržoves ir virkite 20 minučių.

Tada suberkite cukrų, druską, sudėkite pomidorų pastą, tepamąjį sūrį ir viską sutrinkite trintuvu arba virtuviniu kombainu. Pagardinkite juodaisiais pipirais.

Apibarstykite tarkuotu parmezano sūriu ir bazilikais.

Pagaminkite česnakinį batoną. Pirmiausia supjaustykite jį riekelėmis.

Sumaišykite sutrintas česnakų skilteles ir aliejų, šiuo mišiniu apšlakstykite batoną.

Kepkite maždaug 225 ºC temperatūros orkaitėje 10 minučių.

Žurnalas
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

12 vnt. Pomidorai
1 vnt. Morkos
1 vnt. Svogūnai
6 skiltelė Česnakai
1 vnt. Aitrioji paprika
800 ml Vanduo
200 ml Baltas sausas vynas
1 šaukštas Pomidorų pasta
1 šaukštelis Cukrus
2 šaukštas Tepamas sūrelis
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
sauja Parmezano sūris
pagal skonį Bazilikai
Batonui
3 šaukštas Alyvuogių aliejus
6 skiltelė Česnakai
Porcijos: 6
Sudėtingumas :