Pomidorų ir česnakų sriuba su batonu
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
5.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Susmulkinkite pomidorus, morką, svogūną, česnakų skilteles ir aitriąją papriką.

Užvirkite vandenį ir vyną, sudėkite daržoves ir virkite 20 minučių.

Tada suberkite cukrų, druską, sudėkite pomidorų pastą, tepamąjį sūrį ir viską sutrinkite trintuvu arba virtuviniu kombainu. Pagardinkite juodaisiais pipirais.

Apibarstykite tarkuotu parmezano sūriu ir bazilikais.

Pagaminkite česnakinį batoną. Pirmiausia supjaustykite jį riekelėmis.

Sumaišykite sutrintas česnakų skilteles ir aliejų, šiuo mišiniu apšlakstykite batoną.

Kepkite maždaug 225 ºC temperatūros orkaitėje 10 minučių.

Tinka: Gurmanams
Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai