Pomidorai savo sultyse

© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Pernokusius pomidorus nuplaukite, supjaustykite ir susmulkinkite smulkintuvu. Pomidorų masę pakaitinkite iki virimo ir pertrinkite per sietelį. Gautas sultis pasūdykite ir pakaitinkite iki 95 laipsnių.

Kietus pomidorus nuplaukite ir sudėkite į sterilizuotą stiklainį, užpilkite karštomis sultimis. Stiklainius pridenkite paruoštais dangteliais, dėkite į puodą su verdančiu vandeniu ir kaitinkite 15 min. Stiklainius sandariai uždarykite ir apverskite, kol atvės.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 l stiklainiui reikės:
650 g Pomidorai (kieti)
Sultims:
25 g Druska
450 g Pomidorai (pernokę)
Sudėtingumas :