Plovas su vištiena
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Morkas stambiai sutarkuokite, svogūnus smulkiai supjaustykite.

Į puodą įpilkite aliejaus, sudėkite morkas, svogūnus ir kepkite 3–4 minutes.

Pridėkite ryžių ir kartkartėmis pamaišydami kepkite dar 3–4 minutes.

Sudėkite smulkiai supjaustytus abrikosus, razinas, supilkite apelsinų sultis ir troškinkite ant nedidelės ugnies 25–30 minučių, kol skystis išgaruos ir ryžiai išvirs.

Baigdami gaminti sudėkite skrudintas migdolų drožles, pagardinkite druska ir pipirais.

(Jei į plovą norite įmaišyti mėsos gabaliukų, pirmiausia juos pakepinkite.)

Patiekite su kepta vištienos filė.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai