© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 90min
Įvertinimas:
2.6000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Sviestą, pieną, grietinę, vanilinį cukrų, pusę cukraus ir druską sumaišykite bei užvirinkite.

Į mišinį iškart suberkite visus miltus ir smarkiai maišykite, kol tešla sulips į gumulą. Tešlą šiek tiek atvėsinkite, maišydami įmuškite po vieną kiaušinį. Sudėkite razinas.

Mieles sumaišykite su šiltu pienu ir likusiu cukrumi. Įmaišykite į tešlą ir ją kildinkite, kol dvigubai padidės.

Tešlą šaukštu dėkite į įkaitintus riebalus ir virkite. Spurgas pabarstykite cukraus pudra.

Šventiniam stalui: Užgavėnės , Vakarėlis , Velykų stalas
Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai