© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 70min
Įvertinimas:
2.6667 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Sviestą ir vandenį sumaišykite puode, užvirinkite.

Suberkite miltus, druską, maišydami kaitinkite, kol tešla sutirštės ir ims atšokti nuo puodo kraštų.

Nukelkite puodą nuo viryklės, palikite tešlą pravėsti.

Paskui įmuškite po kiaušinį, kas kartą gerai išmaišydami tešlą.

Su konditeriniu maišeliu ant kepimo skardos išspauskite po nedidelį tešlos gabalėlį (maždaug 2 cm atstumu).

Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 40 – 45 min. Kol keps, neatidarinėkite orkaitės, kad pyragėliai nesukristų.

Įdarui išsukite maskarponę su cukrumi vaniliniu cukrumi ir iki stangrių putų išplakta grietinėle.

Iškepusius pyragėlius palikite atvėsti.

Paskui su konditeriniu maišeliu įpurkškite į vidų įdaro.

Viršų apšlakstykite ištirpintu juodu šokoladu.

Tinka: Gurmanams
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai