© Asmeninio archyvo nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Į puodą supilame vandenį, įdedame sviestą, beriame druską ir cukrų ir kaitiname, kol užvirs. Suberiame miltus ir intensyviai maišome, kol gauname vieną didelį tešlos gabalą, kuris nebelimpa prie puodo sienelių. Atvėsiname tešlą ir mušame po vieną kiaušinį, kol gauname grietinės tirštumo tešlą.

Įkaitiname orkaitę iki 200 C. Naudodami konditerinį švirkštą padarome apskritimus iš tešlos lakštams ir kepame apie 10 min.

Tuo tarpu ruošiame kremą: mascarponę išmaišome su cukrumi, atskirai išplakame grietinėlę ir ją įmaišome į mascarponės masę. Įspaudžiame citrinos.

Iškeptus lakštus atvėsiname, ištepame kremu, ant jo išdėliojame braškes ir sluoksniuojame tortą. Skanaus!

Kviečiame ir Jus dalyvauti „Kalėdinių gardėsių“ konkurse!

Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai