© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
4.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Švelniai suspaudžiame plekšnių filė, ištepame alyvų aliejumi, druska, pipirais, išspaudžiame citrinos sultis. Tuomet susukame į cilindrą, kad odelė butų vidinėje pusėje, ir įdedame į 12 cm cilindrą. Verdame garuose 3 minutes.

Iš vėžiukų kiautų, daržovių ir raudono vyno išverdame sultinį. Sultinį perkošiame, kad liktų tik skystis, į jį įdedame kukurūzų krakmolo.

Karštame alyvų aliejuje kepame salierų lapus, iškepus juos nusausiname padėję ant rankšluostinio popieriaus.

Verdame vėžiukų uodegėlės vandenyje 5 minutes. Sumaišome vėžiukų uodegėles su puse kiekio sultinio, grietinėle, įdedame prieskonius.

Dėdami žuvies suktinį į lėkštę, į jo vidų pilame vėžių uodegėles su sultiniu ir grietinėle ant viršaus uždedame keptą saliero lapelį. Nuimame metalinį cilindrą ir į lėkštę pilame likusį sultinį.

Tinka: Vegetarams
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Garinti Kepti keptuvėje Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
skonis
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai