Plekšnė su citrininiu sviesto padažu

Paprasta ir skanu. Patiekite su virtomis bulvytėmis.
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Gaminimas:

Plekšnių filė pabarstykite druska bei pipirais ir lengvai pavoliokite miltuose. Keptuvėje ant didelės ugnies įkaitinkite aliejų, sudėkite plekšnes odele į apačią ir pakepkite 2-3 min. Tada atsargiai apverskite ir pakepkite dar 2-3 min. Sudėkite į lėkštes.

Keptuvėje ant didelės ugnies išlydykite sviestą, įmaišykite ½ citrinos sultis ir petražoles, pagardinkite druska ir pipirais. Šiuo padažu gausiai pašlakstykite žuvį. Patiekite su virtomis bulvytėmis ir likusios pusės citrinos skiltelėmis.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 vnt. Plekšnių filė
sauja Petražolės
1 vnt. Citrinos
1 šaukštas Alyvuogių aliejus
2 šaukštas Miltai
25 g Sviestas
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Porcijos: 2
Sudėtingumas :