© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Gaminimas:

Plekšnių filė pabarstykite druska bei pipirais ir lengvai pavoliokite miltuose. Keptuvėje ant didelės ugnies įkaitinkite aliejų, sudėkite plekšnes odele į apačią ir pakepkite 2-3 min. Tada atsargiai apverskite ir pakepkite dar 2-3 min. Sudėkite į lėkštes.

Keptuvėje ant didelės ugnies išlydykite sviestą, įmaišykite ½ citrinos sultis ir petražoles, pagardinkite druska ir pipirais. Šiuo padažu gausiai pašlakstykite žuvį. Patiekite su virtomis bulvytėmis ir likusios pusės citrinos skiltelėmis.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai