© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per: 50min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 200°C temperatūros. Filė ištepkite garstyčiomis ir pabarstykite pipirais bei druska. Kiaulieną įdėkite į kepimo indą ir kepkite apie 20–25 min., kol mėsa viduje nebeliks rausva. Tada ją padėkite ant pjaustymo lentos ir uždenkite folija.

Supilkite sultinį į puodą, užvirkite ir, nuolat maišydami, pavirkite apie 5–6 min.

Atskirai vandenyje išmaišykite miltus, tada juos supilkite į sultinį. Virkite padažą, kol jis sutirštės apie 2–3 min. Tada sudėkite uogas ir išmaišykite. Jei norite, padažą galite paskaninti druska ir pipirais.

Patiekiant supjaustykite mėsą gabalėliais ir sudėkite į lėkštes
kartu su bulvėmis. Ant viršaus užpilkite padažo ir papuoškite čiobreliais.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai