Pipirinė kiauliena su garstyčiomis ir gervuogių padažu

© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 200°C temperatūros. Filė ištepkite garstyčiomis ir pabarstykite pipirais bei druska. Kiaulieną įdėkite į kepimo indą ir kepkite apie 20–25 min., kol mėsa viduje nebeliks rausva. Tada ją padėkite ant pjaustymo lentos ir uždenkite folija.

Supilkite sultinį į puodą, užvirkite ir, nuolat maišydami, pavirkite apie 5–6 min.

Atskirai vandenyje išmaišykite miltus, tada juos supilkite į sultinį. Virkite padažą, kol jis sutirštės apie 2–3 min. Tada sudėkite uogas ir išmaišykite. Jei norite, padažą galite paskaninti druska ir pipirais.

Patiekiant supjaustykite mėsą gabalėliais ir sudėkite į lėkštes
kartu su bulvėmis. Ant viršaus užpilkite padažo ir papuoškite čiobreliais.

Santa Maria
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą